Project Description

Hayden House: 2014 Master Builders National Award Winner

This house is our family home, set by the sea in Torquay we have put a contemporary spin on coastal living. We have used an abundance of natural materials which complement the landscape within the The Sands Torquay a residential golf community.

Contemporary in form and function, the large spacious home took about a year to build. There was a clear focus on not just design but materials. These materials include:

  • Cedar Cladding
  • Neutral Render
  • Polished-concrete floors

One of our design objectives was to create clean beautiful lines to give this home its natural beauty. This home incorporates a seamless indoor outdoor living theme.

This home incorporates modern technology which can be operated from your phone, Stephen believes the operation is foolproof.

Our house was designed by PRDesign located in Geelong, to view their website prdesign.com.au

We really wanted to reinvent the 1950s beach house but make sure it could still lend itself to a modern lifestyle.

Lynne Hayden